7 αντικειμενα που δεν πρεπει να γεμισετε σε μια πινιατα

Αφού βρείτε την πινιάτα που σας αρέσει και που προτιμάτε, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε με τι θα την γεμίσετε. Προφανώς και θα θέλετε να την γεμίσετε με νόστιμα γλυκά και ζαχαρωτά για όλους τους καλεσμένους, αλλά δεν είναι όλα τα είδη το ίδιο. Δείτε τις παρακάτω συμβουλές μας, τι πρέπει να αποφύγετε να γεμίσετε μία πινιάτα.

 

Με τι ΔΕΝ πρέπει να γεμίσετε μία πινιάτα:

 

Με μεγάλου μεγέθους γλυκά.

Τα γλυκά που είναι μεγάλου μεγέθους είναι συνήθως τόσο μεγάλα που δεν χωράνε στην πινιάτα, δεύτερον δεν μπορούν να κερδίσουν πολλά παιδιά και τρίτον μπορεί να τραυματιστεί κάποιο παιδί καθώς θα σπάσει η πινιάτα. Προτιμήστε το μέγεθος mini, έτσι θα μπορείτε να την γεμίσετε με περισσότερα γλυκά και να κερδίσουν πολλά παιδιά.

 

Σακούλες με πατατάκια ή γαριδάκια.

Σίγουρα τα παιδιά τα λατρεύουν, αλλά όταν σπάσει η πινιάτα αυτά θα θρυμματιστούν από το πέσιμο ή από το χτύπημα, οπότε δεν θα μπορέσουν να τα χαρούν όπως θέλουν έπειτα. Καλύτερα γεμίστε τα σε μπολ σε κάποιο τραπέζι για να τρώνε από εκεί.

 

Γλυκά χωρίς περιτύλιγμα.

ΠΟΤΕ μην γεμίσετε την πινιάτα με γλυκά που δεν έχουν περιτύλιγμα. Όχι μόνο υπάρχει κίνδυνος να κολλήσουν μέσα στην πινιάτα μεταξύ τους, αλλά μόλις σπάσει η πινιάτα αυτά θα πέσουν στο πάτωμα (και δεν είναι καλή ιδέα να τα φάνε από το πατωμα) 😀

 

Γλυκά σε υγρή μορφή.

Γλυκά που προέρχονται ή έχουν ως βάση την υγρή μορφή, πρέπει να αποφεύγονται απαραίτητα.

 

Σταφίδες ή άλλα σνακ.

Οι μικρές συσκευασίες εάν είναι πολύ καλά σφραγισμένες μπορεί και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν, όμως τα κανονικά μεγέθη σίγουρα όχι.

 

Μολύβια, στυλό, διαβήτες, χάρακες, κηρομπογιές, αυτοκόλλητα.

Αποφύγετε τα αιχμηρά αντικείμενα γενικά και ιδιαίτερα της γραφικής ύλης, προς αποφυγή τραυματισμών κατά το σπάσιμο της πινιάτας. Καλύτερα να τους τα δώσετε στο τέλος του πάρτυ σε μία σακουλίτσα.

 

Μεγάλα πλαστικά παιχνίδια

Όταν τα παιχνίδια είναι μεγάλα σε μέγεθος συνήθως σπάνε. Χρησιμοποιείστε μικρά παιχνίδια φτιαγμένα από μαλακό υλικό.

Δείτε όλα τα γεμίσματα πινιάτας που προσφέρουμε.

 

Ένας καλός κανόνας για να θυμάστε είναι ότι τα γλυκά και τα ζαχαρωτά πρέπει να είναι σε μέγεθος περίπου μέχρι 5 εκ. ή λιγότερο (αυτό δεν περιλαμβάνει τα γλυφιτζούρια, αφορά μόνο τα ζαχαρωτά). Κρατήστε τα μεγάλα ζαχαρωτά και τα γλυκά σε ένα μικρό candy bar στον χώρο του πάρτυ ή σε μία σακούλίτσα για να τα δώσετε ως δώρο στα παιδιά στο τέλος.