Survivor party η καλύτερη ιδέα για παιδικό πάρτυ

Το παιδί σας και οι φίλοι του παρακολουθούν φανατικά το Survivor στην τηλεόραση και δεν χάνουν επεισόδιο; Τότε μάλλον το πάρτυ του δεν πρέπει να είναι ένα απλό πάρτυ, αλλά ένα Survivor party.

Τα Survivor parties είναι είναι νέα "μόδα" θεματικών παιδικών πάρτυ. Ο λόγος είναι επειδή δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να χωριστούν σε 2 ομάδες, να "παλέψουν" ανάμεσα από διάφορα αγωνίσματα και να φροντίσουν να κερδίσει η δική τους ομάδα.

Σε τι χώρο μπορεί να γίνει;

Για να μετατραπεί ένα πάρτυ σε Survivor party, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος και κατά προτίμηση ανοιχτός χώρος. Στη συνέχεια θα πρέπει να στηθούν εμπόδια, δοκιμασίες, παιχνίδια στόχου, ταχύτητας και δύναμης ώστε να δημιουργηθεί ένα τέλειο σκηνικό αγωνισμάτων.

Survivor party εμποδια

Η κατάλληλη διακόσμηση  είναι πολύ σημαντική

Το σκηνικό που θα εξελιχθεί στο Survivor party πρέπει να δείχνει όσο το δυνατόν γίνεται πιο εξωτικό. Καρύδες, ανανάδες, μπανάνες, τοτέμ, ξύλινες κατασκευές είναι μερικά από τα αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν σίγουρα στην διακόσμηση.

Survivor party διακόσμηση

Ξεχωριστή πρόσκληση

Φυσικά το πιο σημαντικό είναι να προετοιμάσετε τους καλεσμένους για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν στο πάρτυ, για αυτό και η πρόσκληση που θα τους δώσετε πρέπει να έχει Survivor θέμα.

Survivor party προσκληση

Ενισχύστε το θέμα με μία πινιάτα

Φυσικά δεν πρέπει να λείπει από ένα Survivor party και μία Survivor πινιάτα. Θα ενισχύσει την διακόσμηση του πάρτυ καθώς γίνονται τα αγωνίσματα, ενώ στο τέλος μπορεί να κερδίσει η νικήτρια ομάδα, την δυνατότητα να σπάσει την πινιάτα ή να την σπάσουν όλοι μαζί και να κερδίσουν ότι βρίσκεται στο εσωτερικό της.

Δείτε τις Survivor πινιάτες εδώ

Survivor party πινιατα

Καλέστε τους ειδικούς των Survivor party

Φυσικά όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν από μόνα τους. Χρειάζεστε τους ειδικούς στην διοργάνωση Survivor party που δεν είναι άλλοι από το Poly party. Θα σας φτιάξουν ένα απίστευτο σκηνικό βγαλμένο απευθείας από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, με ανταγωνιστικά αγωνίσματα και βαθμού δυσκολίας ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών. Σας παρέχουν 3 εμψυχωτές - οργανωτές, που βοηθάνε καθ' όλη την διάρκεια του πάρτυ, την σωστή ροή των αγωνισμάτων.
Εάν θέλετε ένα εγγυημένα επιτυχημένο Survivor party εμπιστευτείτε τους.

Μάθετε περισσότερα για το Survivor party για παιδιά εδώ

Survivor party στόχος