5 λογοι για να εχετε πινιατα στο παρτυ σας

Οι πινιάτες είναι πράγματι πολύ διασκεδαστικές, αλλά δεν είναι και ο μόνος λόγος για να πάρετε μία στο πάρτυ σας!

Ενισχύστε το θεματικό σας πάρτυ

Η πινιάτα μπορει να χρησιμοποιηθεί αρχικά ως ένα διακοσμητικό στοιχείο και να εμπλουτίσει δυναμικά, το θέμα του πάρτυ σας. Από πριγκίπισσες, πειρατές, μέλισσες, δράκους, μέχρι κολοκύθες, σούπερ ήρωες ή και ομάδες, δεν υπάρχει κάποιο θέμα που η πινιάτα δεν μπορεί να ταιριάξει. Βρείτε το θεματικό πάρτυ σας και σίγουρα θα βρεθεί και η πινιάτα.

 

Χειροποίητες πινιάτες

Δεν μπορείτε να βρείτε την πινιάτα που θα ταιριάξει στο πάρτυ σας; Μπορούμε να σας την φτιάξουμε, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα μας δώσετε. Θα την κάνουμε στο θέμα του πάρτυ σας, στο μέγεθος και το είδος που θέλετε και θα σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις για να έχετε το καλύτερο, επαγγελματικό αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή. Εάν έχετε κάποιο θέμα που δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα, τότε μπορείτε να μας την παραγγείλετε.

 

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πινιάτα έχει δημιουργηθεί για να σπάσει σε πολλά κομμάτια. Σε πολλά πάρτυ οι γονείς κρατάνε το παιχνίδι της πινιάτας για το τέλος του πάρτυ, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι η πινιάτα να βρεθεί αντιμέτωπη με τον "αφανισμό" της, θα περάσει τις τελευταίες της ώρες σε κάποιο φανερό σημείο του πάρτυ, ώστε να την θαυμάσει ο κόσμος. Κρεμάστε την από ένα ψηλό σημείο, που να είναι σε κοινή θέα ή σε ένα πολύφωτο πάνω από το τραπέζι του φαγητού, ώστε να προλάβει ο κόσμος να την προσέξει και να την θαυμάσει για αρκετή ώρα. Έτσι θα έχετε και την διακόσμηση του πάρτυ πλήρης και θα διασκεδάσουν τα παιδιά στο τέλος.

 

Οι πινιάτες είναι διασκεδαστικές

Όταν τα παιδιά είναι σε ένα πάρτυ, δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από το παίξουν με ένα πολύχρωμο "αντικείμενο", να το χτυπήσουν με ένα ρόπαλο και αφού καταφέρουν να το σπάσουν, να "λουστούν" από δεκάδες καραμέλες, ζελεδάκια και παιχνιδάκια. Φυσικά τα μικρότερα παιδιά, κάτω από 6 ετών, ίσως να μην καταλάβουν όλη αυτή την διασκέδαση, για αυτό και έχουμε τις πινιάτες με κορδέλες, ώστε τραβώντας την σωστή κορδέλα απελευθερώνονται τα γλυκά και τα παιχνίδια. Αυτό σίγουρα τους ενθουσιάζει το ίδιο.

 

Αναμνηστικά δωράκια

Σε πολλά πάρτυ συνηθίζεται να δίνονται δωράκια στα παιδιά σαν αναμνηστικά. Αυτό το κόστος μπορείτε να το μειώσετε πολύ με μία πινιάτα. Όλα τα παιδιά θα κερδίσουν 3-4 μικροδωράκια αφού σπάσει η πινιάτα, θα φύγουν ευχαριστημένα και δεν υπάρχει λόγος να τους δώσετε και άλλα επιπλέον δωράκια. Εάν επιλέξετε η πινιάτα να ταιριάζει με το θέμα του πάρτυ σας, τοτε μπορείτε να βρείτε και γέμισμα με το αντίστοιχο θέμα. Για παράδειγμα εάν είναι πειρατικό πάρτυ, μπορείτε να βάλετε μέσα στην πειρατική πινιάτα χρυσά νομίσματα, πειρατικά αυτοκόλλητα, πειρατικά προσωρινά tattoo ή και πειρατικό κάλυμμα ματιού.

Δείτε όλες τις πινιάτες μας.