9 δημιουργικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα glow sticks στο πάρτυ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα glow sticks είναι οι νικητές θαυμασμού σε κάθε glow party. Είναι η νέα μόδα που κυριαρχεί στα εφηβικά πάρτυ, καθώς τα παιδιά ξετρελαίνονται να βλέπουν τους φίλους τους να φωσφορίζουν στο σκοτάδι. Πάρτε μερικές ιδέες από εμάς και εντυπωσιάστε στο πάρτυ σας. Οι παρακάτω 9 δημιουργικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα glow sticks είναι τόσο απλοί που ο καθένας θα μπορούσε να μετατρέψει αμέσως τον χώρο του σε glow party σε χρόνο μηδέν.

Απαραίτητο σε όλα αυτά είναι να επικρατεί σκοτάδι, δηλαδή να διατηρηθεί στο ελάχιστο ο φωτισμός της αίθουσας. Μια καλή επιλογή είναι και η μηχανή καπνού, η οποία μπορεί να δημιουργήσει μια στιγμιαία ατμόσφαιρα από disco στο χώρο σας. Συνήθως, τέτοια μηχανήματα διαθέτει ο DJ που θα επιλέξετε, καθώς και άλλα τέτοιου είδους ειδικά φωτορυθμικά. Τώρα τα μόνο που μένει είναι το κέφι για χορό!

Ο DJ AKIS προσφέρει ένα φαντασμαγορικό πακέτο Glow party για να κάνετε το πάρτυ σας αξέχαστο. Μάθετε περισσότερα...

Δείτε παρακάτω τις συμβουλές μας:

μπαλονια με glow sticks1. GLOW STICK BALLOONS
Δημιουργείστε μόνοι σας φωσφορίζοντα μπαλόνια σε διάφορες αποχρώσεις. Τοποθετήστε glow sticks μέσα σε πολύχρωμα μπαλόνια, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δημιουργηθεί μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στη πίστα. Αν φυσικά σας βγαίνει στον προϋπολογισμό μπορείτε να αγοράσετε και μπαλόνια LED ή ακόμα και κάποια γεμισμένα με ήλιο.

 

 

Ανεμιστηρας Glow sticks2. RAINBOW WHEEL
Εάν έχετε ανεμιστήρα οροφής, σας εξασφαλίζει μια σειρά από χρωματιστές αποχρώσεις glow sticks σε αυτό. Κολλάτε τα glow sticks, ένα από κάθε χρώμα κατά προτίμηση, σε κάθε φτερό του ανεμιστήρα. Όταν το ανάψετε στο δυνατό θα δημιουργήσετε ένα μοναδικό εφέ ουράνιου τόξου. Επίσης ο ανεμιστήρας θα κρατήσει δροσερό το χώρο όπου τα παιδιά θα ξεφαντώνουν στο χορό.

 

 

Αλυσιδες με Glow sticks3. GLOW STICKS CHAINS
Φτιάξτε πολύχρωμες αλυσίδες από glow sticks, κάνοντας κολιέ, βραχιόλια, στέμματα κ.λπ. Είναι μια ιδέα που τα παιδιά θα βρουν διασκεδαστική και θα χαρούν να τα φτιάξουν μόνα τους.

 

 

Τραπεζι με Glow sticks

4. GLOW STICK TABLE SETTING
Πάντα κάνουμε ένα διάλειμμα στη μέση ενός πάρτυ. Γιατί να μην κρατήσουμε την ίδια λάμψη και στο τραπέζι του φαγητού με glow sticks; Κάντε το τραπέζι να φωσφορίζει διακοσμώντας τα βάζα εξωτερικά, κολλώντας πάνω στα πιάτα κυκλικά, ακόμη και σε διαφανή μαχαιροπίρουνα.

 

 

Ποτηρια Glow sticks5. GLOW STICKS CUPS
Χορεύοντας για πάνω από δύο ώρες τα παιδιά ιδρώνουν γι’ αυτό και πρέπει να τα διατηρούμε ενυδατωμένα. Το καλύτερο είναι το νερό. Κάντε, λοιπόν, την επιθυμία τους για νερό έντονη, τραβώντας τους το ενδιαφέρον. Αγοράστε διάφανα ποτήρια με σχετικά φαρδύ πάτο και κολλήστε ένα glow stick από κάτω. Έτσι, το ποτήρι παίρνει μια ζωηρή μορφή και δημιουργεί ευχαρίστηση σε αυτόν που πίνει.

 

 

Φωτιστικο Glow sticks6. GLOW STICK CHANDELIER
Υπάρχουν στην αγορά κάποια στέρεα glow sticks τα οποία δεν λυγίζουν. Τα συγκεκριμένα έχουν μια υποδοχή, όπως τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, όπου μπορείτε να περάσετε κάποιο άγκιστρο ή να δέσετε κάποια κλωστή και να τα κρεμάσετε σε διάφορα σημεία στο χώρο σας. Συνήθως, τα κρεμάμε στο πολύφωτο δημιουργώντας διάφορα σχέδια όπως βλέπετε στην εικόνα.

 

 

Glow bubbles 7. GLOW IN THE DARK BUBBLES
Κάντε το glow party σας το καλύτερο όλων των εποχών φυσώντας glowing φούσκες! Προμηθευτείτε μπουκαλάκια για φούσκες, στη συνέχεια σπάστε τα glow sticks, κόψτε τα στη μέση και ρίξτε το υγρό μέσα στο υγρό των φυσαλίδων. Στη συνέχεια κουνήστε καλά το μπουκαλάκι  και το μείγμα είναι έτοιμο για εντυπωσιακές φούσκες.
Συμβουλή: Τοποθετείστε στο πάτωμα ένα μαύρο χαρτόνι ή σεντόνι και οριοθετείστε το χώρο όπου θα γίνονται οι φούσκες  γιατί δεν θέλουμε να φωσφορίζει το χαλί σας για μέρες μετά.
Προσοχή: Αυτό πρέπει να γίνει μόνο από ενήλικες και να αποφύγετε την επαφή με τα μάτια ή τα χέρια.

 

 

glow-stick-games8. GLOW STICK GAMES
Ποιος δεν αγαπά μια πρόκληση σε ένα πάρτυ; Τοποθετείστε ένα λεπτό ξύλο περίπου 60 εκ. σε μια επίπεδη επιφάνεια (π.χ σε ένα χαρτόνι) και κολλήστε το πάνω, τοποθετώντας το στο πάτωμα. Στη συνέχεια, φτιάξτε κρίκους με τα glow sticks  και βάλτε τα παιδιά σε ζευγάρια ορίζοντας την απόσταση που θα τα πετάνε και θα προσπαθούν να τα περάσουν στο ξύλο. Το παιδί που θα βάλει τα περισσότερα είναι και ο νικητής!

 

 

glow-stick-bowling9. GLOW BOWLING
Πάρτε μερικά μπουκάλια αναψυκτικού και βάλτε μέσα glow sticks, έτσι ώστε να φωσφορίζουν. Στη συνέχεια, βρείτε μια μπάλα του τένις και βάψτε τη με glow χρώμα σε όποια απόχρωση σας αρέσει. Μπορείτε να φτιάξετε και περισσότερες από μία μπάλες για να υπάρχει ποικιλία, όπως σε ένα κανονικό bowling.

 

 

Προμηθευτείτε Glow sticks από την κατηγορία Διάφορα αξεσουάρ .

Καλή σας διασκέδαση!