ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΠΙΝΙΑΤΑ 5M

ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΠΙΝΙΑΤΑ

3.00 

Κωδικός: 30010 Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Για γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό (και ξεκούραστο) το παιχνίδι της πινιάτας, θα χρειαστείτε ένα σχοινί, για να κρεμάσετε την πινιάτα απο κάποιο ψηλό σταθερό σημείο, όπως ένα δέντρο.

Το σχοινί θα περαστεί από την θηλιά που βρίσκεται πάνω στην πινιάτα και με έναν απλό κόμπο στο σημείο που θέλετε να την κρεμάσετε. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί κάποιος να την κραταέι, ενώ έτσι αποφεύγετε και οποιονδήποτε πιθανό τραυματισμό με το ρόπαλο.

Να θυμάστε ότι όσο μεγαλύτερο το σχοινί, τόσο πιο διασκεδαστικό γίνεται το παιχνίδι, αλλά και πιο δύσκολο.

Μάθετε πως παίζεται το παιχνίδι της πινιάτας.

Διαστάσεις

Διαστάσεις

5 μέτρα

Ο τρόπος αποστολής που προτείνουμε είναι με εταιρεία Courier. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες courier στην Ελλάδα, ώστε να παραδίδονται οι παραγγελίες στην ώρα τους και τα δέματα να είναι προσεγμένα.

Για την Αθήνα

Αποστολή με courier
Το κόστος της αποστολής με courier είναι 6€ και παράδοση εντός μίας εργάσιμης ημέρας.

Παραλαβή από την εταιρεία
Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών. Αφού καταχωρηθεί η παραγγελία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, για να σας ενημερώσουμε για την παραλαβή της.

 

Για την υπόλοιπη χερσαία Ελλάδα

Αποστολή με courier
Το κόστος της αποστολής με courier είναι 6€ και παράδοση 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα τον προορισμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες υπάρχει διαφορετική χρέωση μεταφορικών και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κάνετε την παραγγελία σας.

Τι χωρητικότητα έχει μια πινιάτα;
Επειδή τα μεγέθη στις πινιάτες διαφέρουν μεταξύ τους, τις έχουμε χωρίσει σε τέσσερις κατηγορίες (S, M, L, XL) ανάλογα με τη χωρητικότητα τους. Στις "επιπλέον πληροφορίες" κάθε πινιάτας θα βρείτε το μέγεθος της.
  • Small (S) = 1-15 παιδιά
  • Medium (M) = 15-25 παιδιά
  • Large (L) = 25-35 παιδιά
  • Extra Large (XL) = 35+ παιδιά
Η πινιάτα έρχεται γεμάτη;
Εάν έχετε επιλέξει μαζί με την πινιάτα και κάποιο γέμισμα πινιάτας τότε αναλαμβάνουμε να σας την γεμίσουμε εμείς. Αλλιώς η πινιάτα έρχεται άδεια και θα χρειαστεί να την γεμίσετε εσείς από το ειδικά διαμορφωμένο πορτάκι, πριν ξεκινήσει το πάρτυ!
Πως γεμίζεται η πινιάτα;
Στο άρθρο αυτό θα βρείτε πως γεμίζεται η πινιάτα, εύκολα και γρήγορα. Δίνουμε τη δυνατότητα να σας γεμίσουμε εμείς Δωρεάν την πινιάτα που έχετε αγοράσει, με τα ζαχαρωτά ή τα μικροπαιχνίδια που έχετε επιλέξει.
Μπορώ να παραγγείλω ένα δικό μου σχέδιο πινιάτας;
Φυσικά, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το σχέδιο πινιάτας που το παιδί σας ονειρεύεται και να μας το στείλετε, να την φτιάξουμε για εσάς. Υπολογίστε ότι χρειάζεται 4-7 ημέρες η κατασκευή της και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας, έπειτα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος και τις περαιτέρω λεπτομέρειες.
Πως παίζεται το παιχνίδι της πινιάτας;
Έχουμε ετοιμάσει ένα άρθρο για το πως παίζεται η πινιάτα και με τους δυο τρόπους, ώστε να μάθετε τους κανόνες του παιχνιδιού και να το διασκεδάσετε μαζί με τα παιδιά σας.