Πως να κρεμάσετε μία πινιάτα ανάμεσα από δυο δέντρα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κρεμάσετε μία πινιάτα, υπάρχει όμως και ο σωστός τρόπος; Ένας ορειβάτης σίγουρα γνωρίζει πως να κρεμάσει μία πινιάτα και μας έδωσε την λύση.

Με τη χρήση μερικών εργαλείων και μέσα σε 10 λεπτά, μπορείτε να έχετε την καλύτερη λύση για να κρεμάσετε την πινιάτα, προστατεύοντας τα δέντρα σας από πιθανή ζημιά και χωρίς κανέναν φόβο μήπως κάτι πάει στραβά.

Παρακάτω θα βρείτε την κατασκευή που προτείνουμε:

tree1Βρείτε ένα σταθερό σημείο στο πρώτο δέντρο. Δέστε μία θηλιά γύρω από τον κορμό σε σχήμα οχτώ (βλ. φωτό). Μην το δέσετε σφιχτά στο δέντρο, αφήστε λίγο περιθώριο, ώστε να μπορείτε να το λύσετε έπειτα χωρίς να χρειαστεί να σκαρφαλώσετε. Κάντε έναν ακόμη κόμπο στο τέλος ώστε να μην κουνιέται το σχοινί.

 

Αποφασίστε που θέλετε να κρεμάσετε την πινιάτα, κάντε έναν κόμπο και κρεμάστε έναν tree2κρίκο ασφαλείας από την θηλιά, εκεί θα μπει η πινιάτα. Τοποθετώντας εκεί την πινιάτα αποφεύγετε από το να γλυστράει δεξιά και αριστερά στο σχοινί.

 

 

tree3

Δέστε ένα κομμάτι σχοινί ή καλώδιο στο δεύτερο δέντρο, αφήνοντας αρκετό χώρο για να συνδεθεί ένας κρίκος ασφαλείας μέσα από αυτό. Μιας και οι πινιάτες είναι απαραίτητες για ένα παιδικό πάρτυ και θα παίξετε και του χρόνου αφήστε αυτό το

σχοινί δεμένο στο δέντρο για το επόμενο σας πάρτυ. Ο κρίκος ασφαλείας θα χρησιμεύσει ως τροχαλία, για να ρυθμίσετε το ύψος της πινιάτας.

 

Στο Piniata.gr θα βρείτε σχοινί για πινιάτα και φυσικά την μεγαλύτερη ποικιλία από πινιάτες.

Καλή σας διασκέδαση!