Εταιρεία

Poly party κλόουν ομάδα

Το Piniata.gr είναι μια δημιουργία του Poly party, που δραστηριοποιείται στο χώρο της παιδικής διασκέδασης από το 1992. Έπειτα από τόσα χρόνια κλόουν - εμπειρίας και μετά από χιλιάδες παιδιά που έχουμε διασκεδάσει σε παιδικά πάρτυ, εκδηλώσεις σχολείων, βαπτίσεις κλπ γνωρίζουμε ότι τα παιδιά πάντα ζητούν κάτι καινούργιο, πρωτόγνωρο, μοντέρνο για να τους τραβήξει την προσοχή και να διασκεδάσουν.

Παρακολουθώντας σεμινάρια στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, ανανεώνουμε κάθε τόσο το υλικό μας, φέρνοντας νέες στολές, καινούργια παιχνίδια, καταπληκτικά μπαλόνια, έξυπνα ταχυδακτυλουργικά, μοναδικά αξεσουάρ και δωράκια.

Τι μας κάνει ξεχωριστούς και γιατί να μας επιλέξετε;

Έπειτα από χρόνια εμπειρίας στον χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας έχουμε ειδικευτεί σε αυτό. Είμαστε από τους πρώτους που καθιερώσαμε την πινιάτα στα παιδικά πάρτυ στην Ελλάδα, από τότε έχουμε εξελιχθεί και εξελισσόμαστε καθημερινά, με το να διαθέτουμε νέα και επίκαιρα σχέδια στη συλλογή μας. Παράλληλα οι ειδικοί σχεδιαστές μας είναι πρόθυμοι να πραγματοποιήσουν κάθε σας επιθυμία και να φτιάξουν τις καλύτερες πινιάτες!

Έχετε αναρωτηθεί γιατί η πινιάτα είναι παγκοσμίως γνωστή και τη λατρεύουν τα παιδιά;

Καθώς σπάει μια πινιάτα δίνει την χαρά και τη συγκίνηση, του ξετυλίγματος των δώρων μαζί με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ παράλληλα έχει την διασκέδαση του να τα ανοίγεις μαζί με φίλους.

Είναι ωραίο να μπορούν τα παιδιά να κερδίσουν κάποιο αναμνηστικό στο τέλος του πάρτυ και ακόμα καλύτερα να το αποκτάνε με διασκεδαστικό τρόπο.

Προτεινομενες πινιατες

[/custom_element]