Συχνές ερωτήσεις

Q?

Τι είναι η πινιάτα;

A.

Πολύ καλή ερώτηση! Έχουμε ετοιμάσει ένα άρθρο για το τι είναι η πινιάτα, αλλά και άλλο ένα άρθρο εάν θέλετε να μάθετε την ιστορία της πινιάτας.

Q?

Τι χωρητικότητα έχει μια πινιάτα;

A.

Επειδή τα μεγέθη στις πινιάτες διαφέρουν μεταξύ τους, τις έχουμε χωρίσει σε τέσσερις κατηγορίες (S, M, L, XL) ανάλογα με τη χωρητικότητα τους.

Στις "επιπλέον πληροφορίες" κάθε πινιάτας θα βρείτε το μέγεθος της.

Small (S) = 1-15 παιδιά

Medium (M) = 15-25 παιδιά

Large (L) = 25-35 παιδιά

Extra Large (XL) = 35+ παιδιά

Q?

Μπορώ να παραγγείλω ένα δικό μου σχέδιο πινιάτας;

A.

Φυσικά, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το σχέδιο πινιάτας που το παιδί σας ονειρεύεται και να μας το στείλετε, να την φτιάξουμε για εσάς. Υπολογίστε ότι χρειάζεται 4-7 ημέρες η κατασκευή της και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας, έπειτα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος και τις περαιτέρω λεπτομέρειες.

Q?

Η πινιάτα έρχεται γεμάτη;

A.

Εάν έχετε επιλέξει μαζί με την πινιάτα και κάποιο γέμισμα πινιάτας τότε αναλαμβάνουμε να σας την γεμίσουμε εμείς. Αλλιώς η πινιάτα έρχεται άδεια και θα χρειαστεί να την γεμίσετε εσείς από το ειδικά διαμορφωμένο πορτάκι, πριν ξεκινήσει το πάρτυ!

Q?

Πως γεμίζεται η πινιάτα;

A.

Στο άρθρο αυτό θα βρείτε πως γεμίζεται η πινιάτα, εύκολα και γρήγορα. Δίνουμε τη δυνατότητα να σας γεμίσουμε εμείς Δωρεάν την πινιάτα που έχετε αγοράσει, με τα ζαχαρωτά ή τα μικροπαιχνίδια που έχετε επιλέξει.

Q?

Πως παίζεται το παιχνίδι της πινιάτας;

A.

Έχουμε ετοιμάσει ένα άρθρο για το πως παίζεται η πινιάτα και με τους δυο τρόπους, ώστε να μάθετε τους κανόνες του παιχνιδιού και να το διασκεδάσετε μαζί με τα παιδιά σας.