Οι καλύτερες πινιάτες για Survivor party

Το Survivor party για παιδιά ξεκίνησε αρχικά ως μια ξεχωριστή πρόταση, για να νιώσουν οι συμμετέχοντες στο παιδικό πάρτυ ότι λαμβάνουν μέρος σε μια μάχη επιβίωσης, σε έναν στίβο όπως αυτόν που έβλεπαν στην τηλεόραση και ξετρελαίνονταν. Το Survivor party, όμως, ήρθε για να μείνει χωρίς να περνάει η μόδα του, όπως σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Και αυτό, γιατί δεν υπάρχει καλύτερη λύση για δημιουργική απασχόληση και άθληση των παιδιών στα καλοκαιρινά παιδικά πάρτυ. Σε έναν ανοιχτό χώρο, που διαμορφώνεται για να θυμίζει κάποιο εξωτικό νησί, γίνονται ποικίλες δραστηριότητες ανάμεσα στις δύο ομάδες που ενισχύουν την ομαδικότητα, τη δεξιοτεχνία, τις αθλητικές επιδόσεις, την ετοιμότητα και την ευστοχία των παιδιών. Μετά από λίγες ώρες, η γλυκιά κούραση και το χαμόγελο όλων των καλεσμένων αποζημιώνει τους διοργανωτές με τον καλύτερο τρόπο.

Σε αντίθεση, όμως, με το γνωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι στο Survivor party. Σίγουρα η μία ομάδα θα κερδίσει και η άλλη θα χάσει, αλλά στο τέλος γίνονται όλοι μια παρέα και απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων τους. Ποιοι είναι αυτοί; Πολλά έπαθλα μπορείτε να δώσετε στους συμμετέχοντες, όμως μια πινιάτα γεμάτη με διάφορα δωράκια είναι η πιο πρωτότυπη ιδέα. Τα παιδιά θα συγκεντρωθούν γύρω της και ένα ένα, το καθένα με κλειστά μάτια και κρατώντας ένα ρόπαλο, θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν την πινιάτα και να τη σπάσουν, ώστε να ξεχυθούν όλα της τα καλούδια, όπως οι καραμέλες, τα ζαχαρωτά, τα σοκολατάκια και τα μικρά παιχνιδάκια. Έτσι, όλοι οι μικροί σας καλεσμένοι θα φύγουν από το πάρτυ με τις καλύτερες εντυπώσεις και χαμογελώντας από ικανοποίηση με τα δώρα τους. Παρακάτω, σας προτείνουμε μερικές ιδέες για πινιάτες που ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ του Survivor party.

Καλέστε τους ειδικούς των Survivor party από το Poly party για να σας στήσουν ένα εκπληκτικό Survivor θεματικό πάρτυ για παιδιά.

Πινιάτα τοτέμ

Το Survivor party μας ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά και φυλές πανάρχαιες. Το τοτέμ αποτελεί το βασικότερο σύμβολο των φυλών της ζούγκλας και φυσικά θα είναι μεγάλη χαρά, όταν τα παιδιά θα καταφέρουν να το νικήσουν, να το σπάσουν και να αποκομίσουν όσα αυτό έχει να τους προσφέρει.

ΠΙΝΙΑΤΑ TOTEM

Πινιάτα καρύδα

Η καρύδα είναι το βασικό στοιχείο στα παιχνίδια επιβίωσης, αφού συχνά οι παίκτες καλούνταν να τρώνε για μέρες μόνο αυτή. Τι πιο συναφές, λοιπόν, με το Survivor party από μια καρύδα που θα γεμίσει με τους «χυμούς» της και τα δώρα της τους καλεσμένους σας;

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΙΝΙΑΤΑ ΚΑΡΥΔΑ

Πινιάτα Χαβανέζα

Ειδικά αν το Survivor party απευθύνεται σε κορίτσια, μια πινιάτα σε σχήμα Χαβανέζας θα δώσει μια ανάλαφρη διάθεση στο πάρτυ, αφού είναι και ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο.

ΠΙΝΑΤΑ ΧΑΒΑΝΕΖΑ

Πινιάτα ανανάς

Ο ανανάς δεν είναι μόνο ένα εξωτικό φρούτο που ταιριάζει στο concept της επιβίωσης. Είναι ακόμα και ένα φρούτο σε ένα φανταστικό σχήμα, το οποίο είναι και πολύ της μόδας τώρα τελευταία.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΙΝΙΑΤΑ ΑΝΑΝΑΣ

Πινιάτα κάκτος

Αν το Survivor party σας τοποθετείται στην έρημο, τότε ο κάκτος θα δώσει πειστικότητα στην όλη διακόσμηση και θα γεμίσει όλα τα παιδιά με όμορφα πραγματάκια, αφού είναι μια πινιάτα που βγαίνει σε μεγάλο μέγεθος για πάρτυ με πολλούς συμμετέχοντες.

ΠΙΝΙΑΤΑ ΚΑΚΤΟΣ

Πινιάτα Survivor

Φυσικά, αν θέλετε να δημιουργήσετε την απόλυτη ατμόσφαιρα του τηλεοπτικού προγράμματος, μπορείτε να έχετε στο Survivor party μια πινιάτα με το λογότυπο του Survivor που σίγουρα θα τους μαγέψει όλους.

ΠΙΝΙΑΤΑ SURVIVOR

Δείτε όλες τις πινιάτες για θέμα Survivor party εδώ