Τα 3 απαραίτητα αντικείμενα για ένα επιτυχημένο παιδικό πάρτυ

Αν είναι η πρώτη σας φορά που διοργανώνετε παιδικό πάρτυ, τότε ακόμα δεν θα έχετε μυηθεί σε αυτόν τον κόσμο και θα σας λείπουν αρκετές πληροφορίες. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε ούτε να σκέφτεστε ότι το εγχείρημα είναι ακατόρθωτο χωρίς βοήθεια. Απλώς, πρέπει να λάβετε κάποια θέματα υπόψη, έτσι ώστε να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι, και οι γονείς και οι μικροί σας καλεσμένοι. Ένα βασικό ζήτημα, λοιπόν, που καλό είναι να προσέξετε είναι τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στο πάρτυ, αν θέλετε να τους ευχαριστήσετε όλους και γιατί όχι να τους καταπλήξετε.

ΤΟΥΡΤΑ

τουρτα γενεθλιων

Φυσικά, παιδικό πάρτυ χωρίς τούρτα δεν γίνεται. Είναι το πρώτο αντικείμενο, χωρίς το οποίο κανένα παιδί δεν θα μπορέσει να χαρεί το πάρτυ. Όλα τα παιδιά και φυσικά ο εορτάζων ή η εορτάζουσα αυτό περιμένουν με αγωνία από την πρώτη στιγμή και για αυτό θα συζητούν την άλλη μέρα στο σχολείο. Οι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά για μια παιδική τούρτα είναι εκατοντάδες, για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Τούρτες τρισδιάστατες, τούρτες τυπωμένες με την αγαπημένη απεικόνιση του παιδιού, τούρτες σε κάθε γεύση και χρώμα μπορούν να φτιαχτούν, για να δείτε το παιδί σας να λάμπει από χαρά, όταν θα του τραγουδούν το τραγουδάκι των γενεθλίων.

 

ΠΙΝΙΑΤΑ

πινιατα

Επειδή, όμως, και η διασκέδαση των παιδιών αποτελεί το άλφα και το ωμέγα ενός πάρτυ, ένα αντικείμενο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι και θα απογειώσει το κέφι των παιδιών είναι η πινιάτα. Οι πινιάτες είναι μεγάλα μπαλόνια γεμισμένα με διάφορες λιχουδιές και δωράκια, οι οποίες κρέμονται από ένα σταθερό σημείο στο σπίτι ή τον κήπο. Τα παιδιά κάθονται σε έναν κύκλο γύρω από την πινιάτα και κάθε παιδί με τη σειρά του σηκώνεται και με δεμένα μάτια προσπαθεί να χτυπήσει την πινιάτα με ένα ρόπαλο. Όταν την πετύχει, η πινιάτα σπάει και όλες οι μικρές λιχουδιές και τα δωράκια πέφτουν στο πάτωμα, από όπου όλα τα παιδιά πρέπει να τρέξουν για να προλάβουν να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούν. Φαντάζεστε, λοιπόν, τον ενθουσιασμό που μπορεί να φέρει η πινιάτα στο πάρτυ αλλά και την ποιότητα διασκέδασης, την οποία θα ανεβάσει σε άλλο επίπεδο με πολύ προσιτό κόστος.

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ

σακουλες με δωρακια

Για το τέλος του πάρτυ, καλό είναι να έχετε προνοήσει να φτιάξετε μικρές σακούλες δώρου, στις οποίες θα έχετε τοποθετήσει κάποιο δωράκι για κάθε παιδί που φεύγει. Αυτό που μετράει είναι η κίνηση και όχι βέβαια η τιμή του πράγματος που θα βάλετε μέσα. Δώστε τη σακούλα στον μικρό σας καλεσμένο και θα δείτε τα μάτια του να ακτινοβολούν με τη χαρά που μόνο τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν ακόμα και στα πιο ασήμαντα. Είναι ένας όμορφος και γλυκός τρόπος να κλείσετε το πάρτυ και να κάνετε τη λύπη των παιδιών για το τέλος του λίγο μικρότερη.