Η νέα ατραξιόν στα πάρτυ! Εσύ ποια πινιάτα θα διαλέξεις;

Δεν έχει πολύ καιρό που στα πάρτυ έχει καταφτάσει ένα καινούριο αντικείμενο που έχει ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Η πινιάτα, αυτή η μεγάλη χρωματιστή, που είναι παραγεμισμένη με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, προκαλεί μεγάλη χαρά στα παιδιά αλλά και σε καθέναν που συμμετέχει σε αυτό το παιχνίδι. Χαρακτηριστικό της πινιάτας είναι πως μετά από μερικά χτυπήματα σπάει και σκορπίζονται όλα όσα έχει μέσα της. Σοκολάτες, μικρά παιχνιδάκια, καραμέλες, χρωματιστά χαρτάκια, ζαχαρωτά και τσίχλες περιμένουν να μαζευτούν από τα δεκάδες χέρια που ορμούν να τα αρπάξουν.

Δείτε όλα τα γεμίσματα πινιάτας.

 

Η ΠΙΝΙΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HIGHLIGHT ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ

Στα παιδικά πάρτυ η πινιάτα αποτελεί την καλύτερη ατραξιόν και κρατιέται για το τέλος, όταν η αγωνία για το αντικείμενο που είναι κρεμασμένο από ένα σταθερό σημείο στο σαλόνι ή τον κήπο έχει πια κορυφωθεί. Τα παιδιά παρατάσσονται γύρω από την πινιάτα και ένα ένα, με δεμένα μάτια για να μη βλέπει και γίνει έτσι πολύ εύκολο, προσπαθεί να τη σπάσει με ένα ρόπαλο. Όταν αυτό συμβεί, η χαρά των μικρών καλεσμένων είναι φυσικά απερίγραπτη.

 

Η ΠΙΝΙΑΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Αυτό που κάνει την πινιάτα τόσο αγαπημένη σε όλα τα παιδικά πάρτυ δεν είναι όμως μόνο το γεγονός ότι όταν ανοίξει αποκαλύπτει εκατοντάδες μικρά δωράκια που ξετρελαίνουν τις παιδικές ψυχές. Είναι επίσης και το ότι η πινιάτα μπορεί να συμβολίζει αυτό ακριβώς που θέλετε και έτσι ταιριάζει τέλεια σε ένα θεματικό πάρτυ. Στην αγορά κυκλοφορούν δεκάδες σχέδια για πινιάτες σε όποιο σχέδιο μπορείτε να φανταστείτε. Πινιάτες για θεματικά παιδικά πάρτυ για αγόρια, που βγαίνουν σε σχήμα αυτοκινήτων, σούπερ ηρώων, πειρατών, κιθάρας, μπάλας ποδοσφαίρου, DISCO ball, διαφόρων ζώων, εξωγήινων και ρομπότ θα δώσουν μια όμορφη νότα σε όλο το πάρτυ και θα προσθέσουν αξία στη διακόσμησή του. Οι πινιάτες για κορίτσια, όπως αυτές σε σχήμα κορόνας, λουλουδιών, αγαπημένων ηρωίδων της Disney, φρούτων και cupcakes, θα δώσουν στο σπίτι σας έναν κοριτσίστικο τόνο και θα απογειώσουν το θεματικό σας πάρτυ.

Δείτε όλες τις πινιάτες για θεματικά πάρτυ.

Η ΠΙΝΙΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ EVENT

Οι πινιάτες είναι πλέον τόσο δημοφιλείς που κατασκευάζονται και σε σχέδια για διάφορες εκδηλώσεις, όπως βαπτίσεις, χριστουγεννιάτικα πάρτυ ή πάρτυ αποφοίτησης. Φανταστείτε μια πινιάτα σε σχήμα καπέλου αποφοίτησης να σπάει με κρότο και λάμψη στο πάρτυ που κάνετε για το πτυχίο σας. Όλοι κρύβουμε μέσα μας μια παιδική ψυχή και δικαιούμαστε να διασκεδάζουμε με αυτά που προσφέρουν τόση ευχαρίστηση στα παιδιά. Αυτό, μάλιστα, έχουν αντιληφθεί και οι εταιρείες marketing και αξιοποιούν πινιάτες σε διάφορα σχέδια προϊόντων και brands, για να τα προωθήσουν.
Και έτσι, η πινιάτα γίνεται ο πρωταγωνιστής σε κάθε εκδήλωση και προσθέτει κέφι και έκπληξη. Άλλωστε, μια πινιάτα μπορεί να φτιαχτεί και χειροποίητα από το μηδέν, ειδικά για το πάρτυ που θέλετε να διοργανώσετε και να του δώσει αυτόν ακριβώς το χαρακτήρα που επιθυμείτε!

Φτιάξτε τη δική σας χειροποίητη πινιάτα