Καταπληκτικές ιδέες για πάρτυ με πινιάτα για να έχει τεράστια επιτυχία

Μια πινιάτα είναι ένα θαυμάσιο και διασκεδαστικό παιχνίδι για κάθε γιορτή γενεθλίων. Είναι πολύ ευχάριστο όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους ενήλικες. Αυτό το άρθρο παρέχει κάποιες ιδέες για αυτό το θέμα.

Τι είναι η πινιάτα

Η πινιάτα είναι μια χάρτινη κατασκευή γεμάτη με όλα τα καλούδια. Κρέμεται συνήθως από ένα ψηλό σημείο, έτσι ώστε να είναι σε ύψος κατάλληλο που να μπορεί να χτυπηθεί με κάποιο ρόπαλο. Δημιουργείτε μια σειρά και ο πρώτος παίκτης έχει δεμένα μάτια. Στη συνέχεια του δίνεται το ρόπαλο με σκοπό να την χτυπήσει. Μόλις κάποιος καταφέρει να την σπάσει πέφτουν τα δώρα που κρύβονται μέσα. Η πινιάτα μπορεί να κατασκευαστεί σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών ανάλογα με τα διαφορετικά θέματα των πάρτυ και μπορεί να γεμίσει με όλα τα καλούδια, κυρίως καραμέλες και ζαχαρωτά.

πινιατα flamingo

Γιατί πρέπει να έχετε μία πινιάτα στο πάρτυ

Οι πινιάτες είναι πολύ διασκεδαστικές στα πάρτυ, πρώτον γιατί μπορείτε να τις ταιριάξετε με το θέμα του πάρτυ και δεύτερον γιατί τα παιδιά τρελαίνονται να παίζουν μαζί τους . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να βρείτε διαφορετικές ιδέες για κάθε ηλικία. Μπορείτε μία πινιάτα από την τεράστια συλλογή μας ή να παραγγείλετε μία χειροποίητη πινιάτα κατά παραγγελία όπως ακριβώς εσείς την θέλετε.

ΠΙΝΙΑΤΑ LEGOMAN

Με τι θα την γεμίσετε

Μόλις αποφασίσετε το σχέδιο πινιάτας που θα προμηθευτείτε, το επόμενο βήμα είναι να σκεφτείτε τι να την γεμίσετε. Οι ιδέες θα εξαρτηθούν από το θέμα του πάρτυ σας. Εάν είναι για παράδειγμα ένα πάρτυ γενεθλίων ενός παιδιού, μπορείτε να το γεμίσετε με ένα μείγμα καραμελών και μικροσκοπικών παιχνιδιών που θα προσελκύσουν τα μικρά παιδιά. Ίσως και με θεματικά παιχνίδια ανάλογα με το αν είναι πιο πολλά κορίτσια ή αγόρια.

Ιδέες για γέμισμα….

  • Καραμέλες
  • Μικροσκοπικές κούκλες
  • Ξύστρες
  • Μικρά Lego
  • Αυτοκινητάκια
  • Αυτοκόλλητα
  • Μικρά γυαλιά ηλίου
  • Γλειφιτζούρια
  • Κραγιόνια
  • Μπρελόκ
  • Μικρά μπουκάλια νερού με φυσαλίδες
  • Τρελομπαλάκια
  • Μπαλόνια
  • Γόμες
  • Δείτε τα δικά μας γεμίσματα πινιάτας

γεμισμα πινιατας

Μερικές συμβουλές

  1. Τα παιδιά, ειδικά τα πολύ μικρά, είναι πιθανό να ορμίσουν πάνω στην σπασμένη πινιάτα για να πάρουν στα χέρια τους ό,τι προλάβουν από αυτά που έπεσαν στο πάτωμα. Στο χάος που θα δημιουργηθεί, μπορεί κάποιος να πληγωθεί. Ένας από τους τρόπους για να αποφευχθεί αυτό είναι να κρατάτε σε απόσταση τα παιδιά και να τους πείτε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο, όταν σπάσει η πινιάτα, μπορείτε ακόμα να προσπαθήσετε να διατηρήσετε κάποιο έλεγχο.
  2. Είναι αναπόφευκτο ότι μερικά παιδιά θα πάρουν περισσότερα από άλλα, ειδικά αν έχετε ένα μείγμα διαφόρων ηλικιών στο πάρτυ σας. Για να αποτρέψετε την απογοήτευση των παιδιών και τα δάκρυα, θα ήταν σκόπιμο να τοποθετήσετε μια τσάντα γεμάτη με καλούδια για κάθε παιδί. Με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας παίρνει το μερίδιό του και όλοι είναι ευχαριστημένοι.
  3. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν γεμίζετε τη πινιάτα είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει αντικείμενα που δεν θα σπάσουν όταν πέσουν από ύψος ή πράγματα που είναι δεν είναι βαριά ή αιχμηρά και μπορεί να βλάψουν κάποιον όταν πέσουν.
  4. Κρατήστε και τα άλλα παιδιά σε ασφαλή απόσταση από τον παίκτη που χτυπάει με το ρόπαλο, για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.
  5. Μια καλή επιλογή για πολύ μικρά παιδιά που μπορεί να μην έχουν τη δύναμη να τα σπάσουν εντελώς είναι οι πινιάτες με κορδέλες, που κρέμονται από τη βάση, μία από τις οποίες όταν τραβιέται, ανοίγει ένα "μαγικό" πορτάκι.

πινιατα σπασιμο

Μια πινιάτα είναι μια απλή και διασκεδαστική επιλογή που οι φίλοι σας σίγουρα θα αγαπήσουν. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να βρείτε μοναδικές και δημιουργικές ιδέες και το πάρτυ σας θα έχει τεράστια επιτυχία.