Πειρατικό πάρτυ για αγόρια & κορίτσια

Το πειρατικό πάρτυ αποτελεί ίσως το πιο δημοφιλές θέμα για πάρτυ! Τα παιδιά το λατρεύουν και κυρίως τα αγόρια γιατί τους δίνει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το "ταλέντο" τους στην ξιφομαχία αλλά και να νιώσουν για λίγο όπως οι αγαπημένοι τους πειρατές στην τηλεόραση!

Παρακάτω έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες και προτάσεις για το πως να κάνετε το καλύτερο πειρατικό πάρτυ όλων των εποχών:

Βασικές πληροφορίες

  • Τα χρώματα που πρέπει να επικρατούν στο πάρτυ είναι άσπρο, μαύρο και κόκκινο.
  • Προτεινόμενες ηλικίες για το πειρατικό πάρτυ είναι από 6-10 ετών.
  • Η διάρκεια του πάρτυ να είναι 2-4 ώρες.

Πινιάτα για πειρατικό πάρτυ

Πειρατικό πάρτυ χωρίς την αντίστοιχη θεματική πινιάτα δεν γίνεται, για αυτό προτείνουμε τις παρακάτω πινιάτες για πειρατικό θέμα.

 

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΙΑΤΕΣ

Προσκλήσεις για πειρατικό πάρτυ

Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τις προσκλήσεις για το πάρτυ χρησιμοποιώντας μια παλαιού τύπου γραμματοσειρά, όπως είναι πχ. η "Times New Roman". Αφού τις ετοιμάσετε στον υπολογιστή σας τυπώστε τις πάνω σε χαρτί λαδόκολλας και με έναν αναπτήρα κάψτε ελάχιστα τις άκρες, έτσι ώστε να δείχνουν πολυκαιρισμένες.

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Διακόσμηση για πειρατικό πάρτυ

  • Η διακόσμηση απαιτεί, τρίγωνα σημαιάκια μαύρα ή άσπρα με το σήμα των πειρατών.
  • Συνδυάστε κόκκινα με μαύρα μπαλόνια και σκορπίστε τα στον χώρο ως μπουκέτα ή μεμονωμένα.
  • Δημιουργήστε ένα πειρατικό τραπέζι στο κέντρο του πάρτυ, που θα έχει πάνω τον θησαυρό. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε και την πειρατική πινιάτα σας, περιτριγυρισμένη με σοκολατάκια-χρυσά νομίσματα και διάφορα άλλα αντικείμενα "αξίας".

ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Παιχνίδια για πειρατικό πάρτυ

  1. "Περπάτα τη σανίδα"
    Δημιουργήστε μια σανίδα εξισορρόπησης για τους μικρούς πειρατές, ώστε να περπατήσουν κατά μήκος της. Χρησιμοποιήστε μαξιλαράκια ή στρώμα γυμναστηρίου στα πλάγια προς αποφυγή τραυματισμών. Κερδίζει όποιος καταφέρει να περάσει χωρίς να πέσει καθόλου κάτω.
  2. "Πειρατικό κυνήγι θησαυρού"
    Δημιουργήστε δυο ομάδες και δώστε τους από ένα μπουκάλι με έναν μυστικό χάρτη του θησαυρού. Κάθε ομάδα πρέπει να ακολουθήσει τα ίχνη του χάρτη για να βρει τον θησαυρό. Η ομάδα που θα βρει πρώτη τον θησαυρό κερδίζει.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Για την απόλυτη επιτυχία του πάρτυ σας, επιλέξτε το πειρατικό πάρτυ από το Poly party.

Το πρόγραμμα του πειρατικού πάρτυ ξεκινάει με την αφήγηση μιας μοναδικής πειρατικής ιστορίας, όπου σε συνδυασμό με όλα τα προηγούμενα, θα βάλει τα παιδιά στο κλήμα μιας πειρατικής περιπέτειας. Εφόσον τα παιδιά είναι έτοιμα, χωρίζονται σε δυο ομάδες και ξεκινούν οι δοκιμασίες.

δειτε το video

Καλή σας διασκέδαση!!!

Δείτε όλες τις πειρατικές πινιάτες!